Μεγάλη επιτυχία είχε το σεμινάριο <> που διοργάνωσε ο Παγκύπριος Σύνδεσμος Φυλάκων-Ιδιωτών Φυλάκων Ασφάλειας.

Μεγάλη επιτυχία είχε το σεμινάριο <<safety and security>> που διοργάνωσε ο ΠΑ.ΣΥ.Φ.Ι.Φ.Α. στα γραφεία του στην Λεμεσό. Ομιλητές του σεμιναρίου ήταν η ψυχολόγος κυρία Πέρσα Κορφιάτη και ο εκπαιδευτής κύριος Σταύρος Σταύρου. Ο τρίτος ομιλητής κύριος Νικόλας Σταυρίδης δεν μπόρεσε να δώσει το παρών του λόγω προσωπικού προβλήματος της τελευταίας στιγμής.

Ο κύριος Σταύρου Σταύρος εξήγησε ποια η διαφορά του safety από το security και απάντησε σε πολλές ερωτήσεις συναδέλφων.
Η κυρία Πέρσα Κορφιάτη μίλησε για την ψυχολογία. Μας τόνισε ότι η συναισθηματική νοημοσύνη δεν την κατέχουμε αλλά την διδασκόμαστε. Το μήνυμα της ήταν ότι πρέπει να μάθουμε να μιλάμε για τα διάφορα προβλήματα που αντιμετωπίζουμε στον χώρο εργασίας.
Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τόσο τον κύριο Σταύρου όσο και την κυρία Πέρσα που μας τίμησαν με την παρουσία τους. Θέλουμε να τους ευχαριστήσουμε και δημόσια που αφιλοκερδώς έδωσαν το παρών τους στο σεμινάριο του συνδέσμου μας.
Θέλουμε να ευχαριστήσουμε κι τους συναδέλφους που έδωσαν το παρών τους. Από τέτοια σεμινάρια κάτι κερδίζουμε. Ανανεώνουμε το ραντεβού μας στο δεύτερο σεμινάριο που θα διεξαχθεί στην Λευκωσία τον ερχόμενο Νοέμβριο.
*Σε όλους δόθηκαν βεβαιώσεις παρακολούθησης του σεμιναρίου.
ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΑ.ΣΥ.Φ.Ι.Φ.Α.

Περί admin 127 Άρθρα
CyberJournalist, Member Association of European Journalists (AEJ) Volunteer Fire Brigade N. Voutzas - Provalinthos Volunteer Association Greek Navy Seals Member INSTITUTE MANAGEMENT OF MANMADE & NATURAL DISASTERS

Κάντε το πρώτο σχόλιο

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.


*