Με θέμα την Εκληματικότητα συνεδρίασε το Δημοτικό συμβούλιο του Δήμου Αχαρνών

  • 0

Με θέμα την Εκληματικότητα συνεδρίασε το Δημοτικό συμβούλιο του Δήμου Αχαρνών

ΤΟ ΕΙΔΑΜΕ ΣΤΟ FACEBOOK

Με θέμα την Εκληματικότητα συνεδρίασε το Δημοτικό συμβούλιο του Δήμου Αχαρνών μέσα στην κατάμεστη από πολίτες και Δημότες αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Αχαρνών .Στης 18/10/2017. στης 18.30 Βραδυνή .Παραστάθηκαν και έλαβαν μέρος στην συζήτηση .Ο Δήμαρχος Αχαρνών κ Γιαν .Κασσαβός .Με παρουσία των Αρχηγών των Δημοτικών παρατάξεων.Κ Σωτ. Ντούρου .Κ Σπυρ Βρετού .Κ Παναγ Γρηγοριάδη .Κ Βασ Τοπαλιανίδη .Κ Οδυσ Καμπόλης. Κ Τατσης .Καθώς Αντιδήμαρχοι και .Δημοτικοί Σύμβουλοι.Και καλύφθηκε η συνεδρίαση από Δημοσιογράφους .από τον εβδομαδιαίο και Ημερήσιο τοπικό τύπο .Πήραν τον λόγο από τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου όλοι, καθώς και οι εκπρόσωποι Φορέων, και Συλλόγων . Ο Σύλλογος Γονέων και κηδεμόνων.Ο Σύλλογος κατά της Εγκληματικότητας .Η ΕΓΕΣ . Καθώς και πολλοί Κάτοικοι .Είχαν έρθει προσκεκλημένη για αυτό τον λόγω και παραστάθηκαν για να μας ενημερώσουν .Ο Γενικός Γραμματέας του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη και Δημοσίας Τάξεως .κ Αναγνωστάκης .Και από την ΕΛΑΣ .Ο Αντιστράτηγος Επιθεωρητής της Περιφέρεια Ανατολικής Ελλάδας κ Μπάκας .Ο Ταξίαρχος της ΕΛΑΣ κ Ψωμάς .Και ο Διοικητής του Πολυδύναμου Α.Τ Αχαρνών κ Δασκαλάκης .

Πήραν μέρος παρίσταντο στην συζήτηση και οι Βουλευτές του υπολοίπου Αττικής Το κύριο Βάρος της συζητήσεως βάρυνε το κομμάτι με το Εμπόριο και πώληση Ναρκωτικών ουσιών ,και όπλων ,Από τους Αθίγγανους Ρωμά και άλλες με παραβατική συμπεριφορά ομάδες πολιτών και Αλλοδαπών ..Παρουσιάστηκε η δραστηριότητα των Αστυνομικών δυνάμεων .Σε πίνακα με προτζέκτορα με στοιχεία έρευνας, συλλήψεις παραβατών για πολλαπλά θέματα .Και υλικό που κατασχέθηκε σε Ναρκωτικά Όπλα ,Μαχαίρια,Κλεμμένα οχήματα κλπ Υλικό .Όλοι οι παριστάμενοι ομιλητές θεώρησαν ότι είναι μεν Θετική η ανταπόκριση στο έργο τους οι Αστυνομικές αρχές,Με την έστω ολίγη παρουσία τους. Λόγω ελλείψεων σε επάνδρωση ανδρών και οχημάτων .Αλλά με μικρό αποτέλεσμα στο όλο τους εγχείρημα .Και μικρής εμβέλειας η επιχειρήσεις αυτές που έγιναν για να λυθεί το πρόβλημα .Μικροποσότητα οι κατασχέσεις Ναρκωτικών από τις συλλήψεις ως επί το πλείστων χρηστών .Μπροστά στους Τόνους Ηρωίνη ,Κοκαΐνη και άλλα σκληρά Ναρκωτικά που πωλούνται στους Χρήστες .

Μέσα στους καταυλισμούς των Ρωμά .Αλά και τα πάρα πολλά όπλα που συνεχώς αλλάζουν χέρια .Καθώς και κλεμμένα Αυτοκίνητα και τις πάρα πολλές κλοπές στην Περιοχή του Δήμου Αχαρνών .Ακούστηκαν πολλές προτάσεις για να είναι αποτελεσματικές οι Αστυνομικές δυνάμεις στην αντιμετώπιση όλου αυτού του θέματος .Πως μπορούν να εντάξουν και την τεχνολογία με τοποθετημένες κάμερες ,Δορυφορικό σύστημα επίγειας παρακολούθησης .Δεδομένου ότι από τους δορυφόρους μας μπορούμε να δούμε καθαρά μέχρι και 3 εκατοστά αντικείμενα .Αριθμούς οχημάτων .Πρόσωπα και με κοντρόλ όλοι την πορεία που διαγράφεται σε κάθε εγκληματική πράξει .Και μπορούν και ιπτάμενα οχήματα Τρον .Καθώς και μηχανήματα ανιχνευτές μετάλλων .Καθώς και γυμνασμένα Σκυλιά να τα εντάξουν στην παρακολούθηση ειδικά τους χώρους όπου διακινούνται τα Ναρκωτικά .για να συλληφθούν όλοι όσοι διακινούν πουλούν και αγοράζουν Ναρκωτικά ,όπλα ,φυσίγγια ,κλοπιμαία, κλεμμένα, αυτοκίνητα Χρυσό ,Κοσμήματα κλεμμένα. Και πολλές άλλες εγκληματικές πράξεις . Τόνισαν δε στην παριστάμενοι πολιτική ηγεσία ότι πρέπει να αφήσουν τον άχαρο ρόλο της αδράνειας της συγκάλυψις και του παγώματος των απαραίτητων ενεργειών .Να αφήσουν ελεύθερα τα χέρια της Αστυνομίας .Και αυτή μέσα από την Νομιμότητα θα δράση ανεπηρέαστα .

Και τότε θα δούμε όλοι ότι όλα αυτά τα απεχθείς εγκλήματα εντός 48 ωρών θα κατασταλούν και θα ανασταλούν ,με τον φόβο της σύλληψης .Για τι ξέρουν όλοι αυτοί ότι θα κάτσουν στο ειδώλιο του Κατηγορουμένου .Καθώς πρέπει και ο Δήμος να φροντίσει να φωτίζεται παντού όλοι η πόλης των Αχαρνών .Και να γίνουν έργα εξωραϊσμού .Να φτιαχτούν οι Παιδικές Χαρές .Να εμπλουτιστεί το πράσινο .Και να αξιοποιηθούν όλοι οι Αθλητική χώροι.Και να υπάρχει πλημμελής καθαριότητα παντού σε όλους τους κοινόχρηστους χώρους .Όλα αυτά τα γκέτο με τους Παραβατικούς Ρωμά, αλλοδαπούς κλπ .Είναι διασκορπισμένοι σε μία λωρίδα που είναι η Πόλης τον Μεγάρων της Ελευσίνας ,του Ασπρόπυργου ,το Ζεφύριο ,το Καματερό ,τα Άνω Λιόσια ,και στον δικό μας Δήμο Αχαρνών .Εδώ γίνεται το μεγάλο αλισβερίσι με Ναρκωτικά Όπλα ,Και με στοχευμένες και προγραμματισμένες κλοπές καινούριων αυτοκινήτων , και διαλυτήρια οχημάτων. Για να μετατραπούν σε εμπορεύσιμα ανταλλακτικά .Και κατόπιν να προωθηθούν προς στους γνωστούς και άγνωστους κλεπταποδόχους .Πρέπει να κινηθούν οι διωκτικές αρχές πάραυτα .Προς την κατεύθυνσις σύλληψις των μεγάλων κυκλωμάτων της παράνομης είσοδος στην Χώρα μας από τους θαλάσσιους δρόμους με Καράβια , και της διά Ξηράς δρόμους με Κοντέινερ . Και με Αεροπλάνα με την οδό της Διπλωματικής αποστολής αλά και με άλλους απίθανους και ασυνήθιστους τρόπους .Που περνούν χωρίς καν η με στοιχειώδεις ελέγχους, από τις ελεγκτικές αρχές .Ένα άλλο ζήτημα που ετέθη είναι για τον ασύδοτο καταχρηστικό και παράνομο καθεστώς που έχουν επιβάλει κάποιοι από τους πολιτικάντηδες .

Για την φύλαξη με μόνιμους Αστυνομικούς για να φρουρούνται. και να φυλάνε τους 300 Βουλευτές της Βουλής Υπουργούς Γραμματείς Τραπεζίτες Δικαστικοί πρώην Πρωθυπουργοί και Πρόεδροι Δημοκρατίας κλπ εγκάθετους Με αποτέλεσμα να λείπουν από την Αστυνομική δύναμη που πρέπει να βρίσκεται στην υπηρεσία για την προστασία του Πολίτη.Και έχει μειωθεί αρκετά και δεν επαρκούν οι αστυνομικές δυνάμεις για να εκτελέσουν την αποστολή των Αστυνομικών τμημάτων για την φύλαξη των πολιτών. Για την την καταστολή του Εγκλήματος .Εάν θέλουν φύλαξη όλοι οι ανωτέρω παίρνουν υψηλούς μισθούς σύμφωνα με τα σημερινά δεδομένα .Και μπορούν να πάρουν Σεκιούριτι να τους φυλάνε .Όπως κάνουμε όλοι οι Πολίτες όταν χρειαζόμαστε προσωπική φύλαξη Ενώπιον του Συντάγματος όλοι είμαστε ίσιοι .Και δεν επιτρέπεται να πράττουν παρανομίες. Δεδομένου ότι είναι υποχρεωμένη να τηρούν όλοι αυτοί τα Νόμιμα .Και προέχει η ασφάλεια των Πολιτών .Υποσχέθηκαν όλοι αυτοί οι υπεύθυνη ότι θα εντείνουν την προσπάθειά τους για την καλύτερη αντιμετώπιση του κοινού εγκλήματος .Δέστε τα κατωτέρω Βίντεο και φώτο .Είναι από την αντίδραση των κατοίκων φορέων και της Τοπικής αυτοδιοίκησης .


About Author

admin

CyberJournalist, Member Association of European Journalists (AEJ) Volunteer Fire Brigade N. Voutzas - Provalinthos Volunteer Association Greek Navy Seals Member INSTITUTE MANAGEMENT OF MANMADE & NATURAL DISASTERS

Leave a Reply

Ο ΙΣΤΟΤΟΠΟΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ

Μember’s Association of European Journalists greek section

Ένωση Δημοσιογράφων Περιοδικού και Ηλεκτρονικού Τύπου Μακεδονίας -Θράκης

ΜΑΣ ΑΚΟΥΤΕ ΕΔΩ

ΝΟΜΙΚΟ ΤΜΗΜΑ HELLENIC MEDIA GROUP

Hellenic Bodyguards Association

ΧΟΡΗΓΟΣ VEDICOR SECURITY

ΧΟΡΗΓΟΣ FACILITY CS

ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ

Η ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK

ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΗ ΣΕΛΙΔΑ ΜΕΛΟΣ ΔΙΚΤΥΟΥ

ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΗ ΣΕΛΙΔΑ ΜΕΛΟΣ ΔΙΚΤΥΟΥ

ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΗ ΣΕΛΙΔΑ ΜΕΛΟΣ ΔΙΚΤΥΟΥ

Πρόσφατα άρθρα

shares