Ο Παγκύπριος Σύνδεσμος Φυλάκων-Ιδιωτών Φυλάκων Ασφάλειας δίπλα στην Ελένη

  • 0

Ο Παγκύπριος Σύνδεσμος Φυλάκων-Ιδιωτών Φυλάκων Ασφάλειας δίπλα στην Ελένη

ΚΑΝΑΜΕ ΧΑΡΟΥΜΕΝΟ ΤΟ ΕΛΕΝΑΚΙ ΜΑΣ
Ο κόσμος έδειξε την αγάπη του.

Όταν βλέπεις μαζεμένο τόσο κόσμο έτοιμο να προσφέρει αγάπη συγκινείσαι. Όταν βλέπεις τόσους πολλούς εθελοντές να ιδρώνουν για να βοηθήσουν συγκινείσαι. Όταν βλέπεις τόσο κόσμο να θέλει να δώσει χρήματα, δώρα, εικονίσματα, πλουμιστά κολότζια, βιβλία και οτιδήποτε άλλο να πουληθούν και τα έσοδα να πάνε για την μικρή Ελένη συγκινείσαι. Ρώτησα κάποιον που μου είχε κάνει εντύπωση από την σβελτάδα του, την όρεξη του, το πάθος που είχε, τι σχέση είχε με την εκδήλωση << Φίλε εγώ ήρθα από την Βουλγαρία ειδικά για αυτή την εκδήλωση>>…Τρομερό!!! Ήταν γιός της κυρίας Ελένης του 4grill.

Η πιο συγκινητική όμως στιγμή ήταν η σύνδεση με το νοσοκομείο όπου βρίσκεται η μικρή Ελένη. Το κορίτσι που έγινε το πάρτη. Μας τραγούδησε, μας μίλησε, μας έδειξε με τα δάκτυλα των χεριών της πόσο μας αγαπά και πόσο χάρηκε που είμασταν εκεί. Έβλεπες στα μάτια της ότι θέλει να κερδίσει αυτή την μάχη. Ελένη μου, να είσαι σίγουρη κοριτσάκι μου ότι θα βγεις κερδισμένη από αυτή την μάχη. Δεν μπορεί ο Θεός να είναι τόσο άδικος…. Κατά την σύνδεση έβλεπες κόσμο να κλαίει…Και να θες όσο χρονών και αν είσαι δεν μπορείς να συγκρατήσεις τα δάκρυα σου.

Ο σύνδεσμος μας (ΠΑ.ΣΥ.Φ.Ι.Φ.Α.) δεν μπορούσε να μην ήταν παρών σε μια τέτοια εκδήλωση. Στο μέτρο των δυνατοτήτων μας προσφέραμε ότι ήταν δυνατό. Θέλουμε να πούμε ένα μεγάλο ευχαριστώ στους συναδέλφους που έδωσαν το παρών τους στην εκδήλωση και βοήθησαν ο καθένας με τον τρόπο του.
*Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ και να δώσω συγχαρητήρια σε δύο κυρίες που ήταν η <<ψυχή>> της εκδήλωσης. Στην κυρία Ελένη Χρίστου και στην κυρία Θέα Νικολάου. Είμαστε τυχεροί που συνεργαστήκαμε μαζί τους. Το ότι το φιλανθρωπικό δείπνο στέφτηκε με επιτυχία ναι μεν οφείλεται σε όλο τον κόσμο αλλά κάποιοι ήταν επικεφαλής και οφείλουμε να τους το αναγνωρίσουμε.
ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΑ.ΣΥ.Φ.Ι.Φ.Α


About Author

admin

CyberJournalist, Member Association of European Journalists (AEJ) Volunteer Fire Brigade N. Voutzas - Provalinthos Volunteer Association Greek Navy Seals Member INSTITUTE MANAGEMENT OF MANMADE & NATURAL DISASTERS

Leave a Reply

Ο ΙΣΤΟΤΟΠΟΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ

Μember’s Association of European Journalists greek section

Ένωση Δημοσιογράφων Περιοδικού και Ηλεκτρονικού Τύπου Μακεδονίας -Θράκης

ΜΑΣ ΑΚΟΥΤΕ ΕΔΩ

ΝΟΜΙΚΟ ΤΜΗΜΑ HELLENIC MEDIA GROUP

Hellenic Bodyguards Association

ΧΟΡΗΓΟΣ VEDICOR SECURITY

ΧΟΡΗΓΟΣ FACILITY CS

ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ

Η ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK

ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΗ ΣΕΛΙΔΑ ΜΕΛΟΣ ΔΙΚΤΥΟΥ

ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΗ ΣΕΛΙΔΑ ΜΕΛΟΣ ΔΙΚΤΥΟΥ

ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΗ ΣΕΛΙΔΑ ΜΕΛΟΣ ΔΙΚΤΥΟΥ

Πρόσφατα άρθρα

shares