Παγκύπριος Σύνδεσμος Φυλάκων-Ιδιωτών Φυλάκων Ασφάλειας :Hμεριδα η Φύλαξη στα Σχολεία

Παγκύπριος Σύνδεσμος Φυλάκων-Ιδιωτών Φυλάκων Ασφάλειας :Hμεριδα η Φύλαξη στα Σχολεία

ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΠΡΟΣΛΗΦΘΟΥΝ ΟΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ
Ο σύνδεσμος μας αναλαμβάνει πρωτοβουλία
για την εκπαίδευση των φυλάκων ασφάλειας.

Σε όλες μας τις συναντήσεις που είχαμε με τον Υπουργό Παιδείας κύριο Κώστα Χαμπιαούρη αλλά και με τους λειτουργούς του Υπουργείου Παιδείας , σαν σύνδεσμος οι θέσεις μας ήταν ξεκάθαρες. Όσοι προσληφθούν για την φύλαξη των σχολείων μας να είναι άριστοι γνώστες της Ελληνικής γλώσσας. Να προσληφθούν οι καλύτεροι και όχι κάποιοι που απλά θα έχουν άδεια εξασκήσεως του επαγγέλματος. Θέλουμε αυτοί που θα προσληφθούν να έχουν δίπλωμα πρώτων βοηθειών και να παρακολουθήσουν κάποια σεμινάρια έτσι ώστε να μπορέσουν να κάνουν μια επαγγελματική δουλειά. Επίσης οι συνάδελφοι μας να ανοίβονται με βάση την νομοθεσία για τον κατώτατο μισθό. Επίσης το κράτος να πάρει αυτά που λέει η νομοθεσία και μιλάμε για κοινωνικές ασφαλίσεις και ΓΕΣΥ.
Ο σύνδεσμος μας στην προσπάθεια του να βοηθήσει έτσι ώστε οι συνάδελφοι μας να είναι έτοιμοι για την αποστολή τους τον ερχόμενο Σεπτέμβριο αποφάσισε όπως προχωρήσει πάνω σε Παγκύπρια βάση την διοργάνωση σεμιναρίων αλλά και ημερίδας με τίτλο << Η ασφάλεια στα σχολεία μας>>.


Όσο αφορά το πρόγραμμα της ΑνΑΔ << Πρώτες βοήθειες στον χώρο εργασίας-επείγοντα περιστατικά>> είναι διάρκειας 7 ωρών. Ο σύνδεσμος ζητά πιστοποιημένους εκπαιδευτές της ΑνΑΔ με τους οποίους θα συνεργαστεί.
Στην ημερίδα <<Η ασφάλεια στα σχολεία μας>> θα έχουμε ομιλητές από το Υπουργείο Παιδείας, από την Αστυνομία, από την Πυροσβεστική, την Πολιτική άμυνα. Επίσης θα έχουμε εκπαιδευτές για φύλακες και ψυχολόγους. Σε όσους παρακολουθήσουν την ημερίδα θα δοθεί πιστοποιητικό παρακολούθησης.

*Για να μπορέσουμε σαν σύνδεσμος να κάνουμε την ιδανικότερη προετοιμασία όσοι εκπαιδευτές για φύλακες και όσοι ψυχολόγοι να επικοινωνήσουν με τον Τρύφωνα Τρύφωνος στο τηλέφωνο 99300840.
ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΑ.ΣΥ.Φ.Ι.Φ.Α.


About Author

admin

CyberJournalist, Member Association of European Journalists (AEJ) Volunteer Fire Brigade N. Voutzas - Provalinthos Volunteer Association Greek Navy Seals Member INSTITUTE MANAGEMENT OF MANMADE & NATURAL DISASTERS

1 Comment

ΕΛΈΝΗ ΚΟΜΠΟΤΗ

10 Μαΐου 2019 at 11:07 μμ

Πότε θα ξεκινήσει;

Leave a Reply

Ο ΙΣΤΟΤΟΠΟΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ

Μember’s Association of European Journalists greek section

Ένωση Δημοσιογράφων Περιοδικού και Ηλεκτρονικού Τύπου Μακεδονίας -Θράκης

ΜΑΣ ΑΚΟΥΤΕ ΕΔΩ

ΝΟΜΙΚΟ ΤΜΗΜΑ HELLENIC MEDIA GROUP

Hellenic Bodyguards Association

ΧΟΡΗΓΟΣ VEDICOR SECURITY

ΧΟΡΗΓΟΣ FACILITY CS

ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ

Η ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK

ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΗ ΣΕΛΙΔΑ ΜΕΛΟΣ ΔΙΚΤΥΟΥ

ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΗ ΣΕΛΙΔΑ ΜΕΛΟΣ ΔΙΚΤΥΟΥ

ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΗ ΣΕΛΙΔΑ ΜΕΛΟΣ ΔΙΚΤΥΟΥ

Πρόσφατα άρθρα

shares