Χρηματαποστολές

Γραφει η Συναδελφος και ανταποκριτια απο την Θεσσαλονικη
ΛΙΑ ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΟΥ
Λιγα λογια για την Λια Δημητριαδου “Γεννήθηκε και μεγαλωσε στο οφενμπαχ Γερμανίας όπου και έζησε μέχρι το 2016 και τότε εγκατασταθηκε μόνιμα στην Θεσσαλονίκη. Ξεκινησε εντατικα στον κλαδο της ασφαλειας το 2003.
Σπούδασε στο εξωτερικό 3ετη εκπαίδευση security Master ,ακολούθησε 2ετη εκπαίδευση στην γερμανική τελωνιακη ένωση (zoll ) όπου και εργάστηκε 3 χρόνια ως ελεγκτής στο τελωνείο πολιτικής αεροπορίας. Στη συνέχεια εκπαιδεύτηκε 1 χρόνο ως ειδική εκπαιδεύτρια ΣτοΤμήμα Ασφάλειας Σιδηροδρόμων όπου και εργάστηκε 2 χρόνια.
Αποφάσισε και συνέχισε την πορεία της ως συνοδός χρηματαποστολων ως και σήμερα στην Θεσσαλονίκη”
Αφού εκπαιδευσουμε ένα χρονικό διάστημα το προσωπικό, και αφού νιώθουν οι ίδιοι έτοιμοι και ανεξάρτητοι έτσι ώστε να λειτουργήσει άμεσα ανά πάσα στιγμή σωστά και με σιγουριά προς τον ίδιο του εαυτό ότι αφορά την διάρκεια της υπηρεσίας.
Πως θα πρέπει να ενεργούν ως μεταφορείς χρημάτων (όλη η διαδικασία) για την ασφάλεια τους αλλά και του φορτίου χρηματαποστολών. Ενημέρωση για τη λειτουργία του εξοπλισμού που θα χρησιμοποιούν για την ασφαλή μεταφορά των χρημάτων αλλά και τη ζωή τους (π.χ. λειτουργία νtc χρηματαποστολών, αλεξίσφαιρου, κράνους). Έλεγχος και διαχείριση θωρακισμένων οχημάτων (σωστή λειτουργία θωρακισμένου αυτοκινήτου). Διαδρομή, θέση οχήματος κατά την παραλαβή Αντιμετώπιση κατάστασης σε περίπτωση ληστείας (πως αντιδράμε σε κάθε περίπτωση, ποιον ειδοποιούμε, ψύχραιμες, γρήγορες και άμεσες κινήσεις). Αυτοάμυνα.

 

 Οι υπάλληλοί των Χρηματαποστολών έχουν πάντα περισσότερο από ένα έντονο μάτι. Λαμβάνουμε το έργο  πολύ σοβαρά και δεν αφήνουμε  τίποτα στην τύχη, οπως επισης,και η δική μου στρατηγική είναι δεν αφήνουμε   να μπει ρουτίνα, γιατί πίσω από αυτή την  δουλειά υπάρχει μια εξελιγμένη λογική και ασφάλεια.Δεδομένου του υψηλού ποσοστού κινδύνου κακόβουλης ενέργειας κατά τη μεταφορά των αξιών.
Στο συνοδό Χρηματαποστολών και τον οδηγό του θωρακισμένου οχήματος θα πρέπει να είναι εκατό τοις εκατό η συνεργασια ,που σημαίνει   παρακολουθουμε  και να  λαμβάνουμε και οι  δύο κινήσεις υποψίες πρόσωπα όσο διαρκεί η διαδικασία της χρηματαποστολης.
 Ο στόλος των χρηματαποστολών είναι εξοπλισμένος με υψηλού επιπέδου συστήματα ασφαλείας τα οποία ενεργο- ποιούνται αυτόματα και σε διαδοχική ακολουθία σε οποιαδήποτε περίπτωση προσπάθειας κλοπής ή παραβίασης μέρους ή όλου του οχήματος.
 Ο στόλος επιτηρείται από το 24ωρο Κέντρο Λήψης Σημάτων και Διαχείρισης Περιστατικών, το οποίο ενεργεί σύμφωνα με προδιαγεγραμμένες διαδικασίες σε οποιαδήποτε απόκλιση του προκαθορισμένου δρομολογίου.

Με τη χρήση του εξοπλισμού τηλεματικής, το Κέντρο ενημερώνεται αυτόματα για περιστατικά επεί- γουσας ανάγκης και ενεργεί με απόλυτη προτεραιό- τητα για την ασφάλεια του πληρώματος και του μεταφερόμενου φορτίου.

Η μεταφορά των αξιών εκτός του θωρακισμένου οχήματος και μέχρι το σημείο παράδοσης, γίνεται με ειδικά κουτιά υψηλής ασφάλειας και μηχανισμούς απομακρυσμένης ενεργοποίησης, καταστροφής και εύρεσης αυτών στην περίπτωση κλοπής τους.

 
Θεωρούμε πως το πλάνο ασφαλείας που έχει υλοποιηθεί αποτελεί ύψιστη εγγύηση ασφάλειας και ποιότητας για τη διαχείριση των αξιών των πελατών  και βρισκόμαστε πάντα σε συνεχείς διαδικασίες βελτιστοποίησης των διαδικασιών μας και εφαρμογής νέων τεχνολογιών για την αύξηση του επιπέδου της ποιότητας των παρεχόμενων υπηρεσιών μας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *